Semel

Auton järjestelmät  

Keskusjärjestelmät  

Semel tuotteilla varmistat  kannattavan liiketoiminnan myös muuttuvassa toimintaympäristössä.

VUORO.NET
Vuoro.net on helppo ja yksinkertainen palvelu taksiyrittäjälle ajosuoritteiden seuraamiseen. Vuoro.net on palvelu, jossa taksiyrittäjä voi lähes reaaliaikaisesti seurata taksimittarin keräämiä tietoja internetin kautta. Palveluun kirjaudutaan omilla tunnuksilla ja koska palvelu on internetpohjainen, ei omalle tietokoneelle tarvitse erikseen asentaa ohjelmistoa, riittää kun koneella on internetyhteys ja -selain.

Vuoro.net palvelun voi hankkia käyttöönsä täyttämällä tilaus-/sopimuslomakkeen ja lähettämällä sen Semel Oy:lle. Kun tilaus on käsitelty, avataan palvelu autoilija-/yrityskohtaisesti ja lähetetään käyttäjätunnus sekä salasana palvelun sopimuksessa määritellylle käyttäjälle. Täyttämällä huolellisesti tilauslomakkeen jokaisen kohdan varmistat tilauksesi nopean käsittelyn. Tilaus/sopimus täytetään autokohtaisesti, eli 1 auto = yksi lomake. Täytä sopimus ja tulosta. Hyväksy sopimusehdot ja allekirjoita. Allekirjoitettu sopimus tulee lähettää osoitteeseen: Semel Oy, Valimotie 21, 00380 Helsinki. Vaihtoehtoisesti voit täyttää myös sähköisen tilaus/sopimuslomakkeen.

Jos haluat tutustua miltä vuoro.net näyttää voit vierailla demotunnuksilla sivustolla. Käyttäjätunnus Basic versioon on vuoronet ja salasana vuoronet ja extra versioon käyttäjätunnus vuoronetextra ja salasana vuoronetextra. Palveluun pääset tästä

 

Vuororaporttinäkymä

Vuoron ajotapahtumaerittely

Vuorokohtaiset näkymät

Ajotapahtumaerittely

Kuljettajakohtainen erittely

Ajovuorotietojen haku eri kriteerein ja eri ajanjaksoin - Kuljettajanumerolla - Vuoronumerolla - Autokohtaisesti (palvelutunnuksella)

Vuorojen yhteenvetonäkymä- vapaasti valittava aikaväli-kuluva kuukausi-edellinen kuukausi-kuluva viikko-edellinen viikko

Faktoja

Palvelun avausmaksu 50e(alv 0%) / ajoneuvo

Useamman auton avausmaksu tuntihinta 130 e (alv 0%) / h, minimiveloitus yksi tunti.

 

vuoro.net basic - tapahtumat näytölle sisältyy mittari/maksupääteylläpitoon

vuoro.net extra - tapahtumat ja aineisto tiedostomuodossa hinta 8e (alv 0% )/ ajoneuvo/kk