Semel

Auton järjestelmät  

Keskusjärjestelmät  

Semel tuotteilla varmistat  kannattavan liiketoiminnan myös muuttuvassa toimintaympäristössä.

Ingenico iWL286

Ingenico iWL286 maksupääte on helppokäyttöinen maksupääte Semel taksijärjestelmään.

Tilaa tästä linkistä!

Ingenico iWL286 maksupääte on helppokäyttöinen maksupääte Semel taksijärjestelmään. Uuden maksupäätteen tekniset ominaisuudet lisäävät korttimaksamisen nopeutta ja sujuvuutta esimerkiksi lähimaksamisen johdosta. Laitteen tyylikäs design ja värillinen kosketusnäyttö nopean maksutapahtuman lisäksi, jättää viimeistään taksiasiakkaalle positiivisen palvelukokonaisuuden taksimatkasta.

Laite voidaan yksilöidä taksiversiona G tai BT malliksi. Jos laite yksilöidään G malliksi niin laite käyttää omaa GPRS modeemia, jolla maksupääte ottaa yhteyden maksujärjestelmään ja BT versiossa maksupääte ottaa yhteyden Semel datapäätteen (MC40/50) kautta maksujärjestelmään. iWL286 on korttiyhtiöiden hyväksymä EMV-maksupääte, jossa on sisäänrakennettu tunnuslukunäppäimistö. Kun maksu tapahtuu sirukortilla, asiakas näppäilee oman tunnuslukunsa suoraan laitteeseen. Laitteessa on myös lähimaksuominaisuus. Maksupäätteen akut latautuvat aina laitteen ollessa kiinni telineessään.

Lähimaksaminen

Tiesitkö, että Suomalaiset kuluttajat suhtautuvat positiivisesti lähimaksamiseen, eli alle 25 euron ostosten tekemiseen vain maksukorttia vilauttamalla, ilman tunnuslukujen näppäilyä. Nets Oy:n suorittaman kyselytutkimuksen mukaan enemmistö kyselyn vastaajista, eli 53 prosenttia, olisi valmis tekemään lähimaksuja, jos heidän maksukorteissaan olisi lähimaksuominaisuus. Vain 21 prosenttia vastaajista ei ollut kiinnostunut lähimaksamisesta. Lähimaksaminen houkuttaa erityisesti miehiä: 57 prosenttia kyselytutkimuksen miesvastaajista käyttäisi lähimaksuominaisuutta. Lähimaksamisessa sirumaksu siirtyy salakirjoitetussa muodossa radioyhteyttä pitkin maksupäätteelle. Lähimaksut on rajoitettu vain alle 25 euron ostoihin ja niitä on mahdollista tehdä vain tietty määrä peräkkäin ilman tunnuslukua. Aika ajoin maksupääte vaatii kortin sirun lukemista ja maksun kuittaamista perinteiseen tapaan tunnusluvulla.

Ingenico iWL286 taksin EMV maksupäätteen hinta on: 1 533,00€ alv 0% (sisältäen maksupäätteen, autosarjan ja laitetakuun 12 + 36 kk.)

Siemens Financial rahoituksella: Maksupäätejärjestelmän hinta on 47,00 €/kk alv 0% (kiinteä kk hinta). Rahoitus 36 kk, luottohinta yhteensä 1692,00 € alv 0% Jäännösarvo on 1 % hankintahinnasta.

Faktoja

 

Muisti64 Mb RAM, 128 Mb FLASH

Yhteydet3G, GPRS, Bluetooth

Mitat150 X 78 X 44

Paino lukija 285 g

 

Kuittipaperi  Lämpöpaperi 57 x 25 x 12 mm 

Lähimaksuominaisuudet

Kosketusnäyttö